|
SUM na Politechnice Poznańskiej, SKiSR http://www.zaoczniak.glt.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
300km
Gość
|
Wysłany: Pon 16:20, 27 Lut 2006 Temat postu: skąd wziąść materiały do RSO |
|
|
tak jak w temacie
ma ktos jakis link albo chociaz adres stronki naszego profesorka???
bo nie spisalem na wykładzie :/
dzieki
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
M.....
Gość
|
Wysłany: Pon 16:26, 27 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
Trzeba napisać do niego bo wszystkie materialy są na stronie [link widoczny dla zalogowanych] Jeden problem trzeba znać haslo , ktorego nie znamy
Pozdrawiam i proponuje aby starosta albo Pani, ktora była na wykładzie (życzenia profesorka) napiasli do niego
|
|
Powrót do góry |
|
|
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: Pon 16:49, 27 Lut 2006 Temat postu: gosc |
|
|
Wiem ze profesorek na wykladzie skopiował komus materialy na pendrajwa
|
|
Powrót do góry |
|
|
Autor |
Wiadomość |
root
Administrator
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Konin
|
Wysłany: Pon 19:49, 27 Lut 2006 Temat postu: Materiały na RSO |
|
|
Ten "ktos" to wlasnie ja
Jak tylko zamieszcze materialy w "Pobieralni" (przypomne [link widoczny dla zalogowanych] to dam tutaj informacje.
Chciałbym jeszcze dodać, że "stare forum" które "już działa" zablokowałem, aby wszyscy pisali wyłącznie na "nowym forum".
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Autor |
Wiadomość |
;-)
Gość
|
Wysłany: Wto 9:17, 28 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
Moglbys to zrobic do piatku bo profesor zyczyl sobie abysmy mieli je na wykladzie i ja tez wolalbym pisac na slajdach a nie na kartkach, ktore zregoly gdzies mi gina
|
|
Powrót do góry |
|
|
Autor |
Wiadomość |
root
Administrator
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Konin
|
Wysłany: Wto 19:55, 28 Lut 2006 Temat postu: Materiały w pobieralni |
|
|
W końcu ruszył dział "Pobieralnia". Aby się do niego dostać należy wejść na [link widoczny dla zalogowanych] , zalogować się i wybrać opcje "Studenci - Pobieralnia". Póki co są tam materiały wyłącznie na RSO, ale mam nadzieję że się to szybko zmieni.
A co do drukowania ... tych materiałow jest trochę dużo i wątpie zeby je ktos wszystkie drukował. Ja tam wydrukuje je po wykładach, bo profesor Brzeziński podkreslił mi, ze NIE WSZYSTKO Z TYCH SLAJDOW NAS DOTYCZY, zatem lepiej sie wstrzymać, chyba że kogoś tak bardzo ciągnie do wiedzy
Ostatnio zmieniony przez root dnia Pią 20:26, 03 Mar 2006, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
|
Autor |
Wiadomość |
Hepar
Gość
|
Wysłany: Śro 9:50, 01 Mar 2006 Temat postu: |
|
|
Mam propozycje: z tego co udalo mi sie podslyszec od rocznika wyzej, maja oni zalozone konto e-mail na jakims tam portalu i wrzucaja tam materialy z wykladow czy cwiczen. Nie wiem jakby to przyjelo sie u nas, ale zalozylem juz konto [link widoczny dla zalogowanych] z haslem skisr123 (porazajaco silne haslo i moze wrzucalibysmy tam wyklady w formie audio (wiem, ze niektorzy je nagrywaja) czy inne materialy... Zawsze to szybkie lacze no i generalnie nie ma przestojow w dzialaniu (no i 1GB mozna tam przechowywac!). Oczywiscie dostep tylko przez WWW - zeby ktos nie wpadl na pomysl zassania tego przez ałtluka ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: Pon 9:33, 06 Mar 2006 Temat postu: |
|
|
Moglby ktos napisac jakie materaialy zostaly przerobione na ostatnich zajeciach (niestety nie moglem na nich być ). I czy sa one dostepne w tych materialach ktore udostepnil profesorek.
Acha jeszcze jedno: Ktos mi wspominal ze mowil na co zwrocic uwage? Moze ktos pamieta na co
|
|
Powrót do góry |
|
|
Autor |
Wiadomość |
PeJot
Młody forumowicz
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Leszno
|
Wysłany: Nie 14:21, 02 Kwi 2006 Temat postu: |
|
|
wlasnie odwiedzilem pobieralnie zassalem sobie materialy, dzieki wielkie! szkoda tylko ze nie ma tam wszystkich, no ale to nie wina szanownego Admina, wiec spoko.. sesja coraz blizej, egz. zalki i projekty, bbrrrr kiedy to sie skonczy?? heheh
|
|
Powrót do góry |
|
|
|